Chippens kennel 

Uppfödning av Dvärgpinscher & hundkurser för barn

Hundvecka för barn. 

Vi lär oss att ta hand, leka och aktivera en hund. Ledord är bl.a. barns utveckling av empati, respekt och ansvar. Det kan vara din/er egen hund eller så finns det möjlighet att låna en hund av mig. Att få prova på att ha en egen hund innan ni i familjen skaffar en egen kan vara ett perfekt sätt inför ett så stort beslut för familjen sm det innebär. 

Vi träffas på förmiddagen för en kort promenad till den plats där vi under dagen leker, arbetar & lär oss hur man på bästa sätt tar hand om en hund i vardagen.

Hundvecka för barn vänder sig till barn från 6 år och både till nybörjare och till er som redan kan lite, men vill lära er mer. Kursen tar hänsyn till både barn och hunden för att skapa en gemenskap och samhörighet, samt att det ska fungera i gruppen. Hundveckans innehåll anpassas lite efter deltagande barn och hundens ålder och erfarenhet.

Om man av olika anledningar inte kan skaffa sig en egen hund själv eller till familjen eller är osäkra vad alla i familjen kan klara av kan Hundvecka
 för barn eller Hundkurs för barn vara ett gott alternativ. Max antal deltagare per kurs är 6 st. Minsta antal är 2 deltagare. Vid dåligt väder finns lokal att tillgå. 

Kursinnehåll 
- Promenader (att gå i koppel)
- Att aktivera hunden
- Belöning
- Enkel agility
- Vardagslydnad
- Lätta spårövningar
- Hundens beteende
- Enkel teori
- Enklare mellanmål
- Lunch
- Enkel dokumentation
- Avslutning
- Avslutningskonsultation (med förälder)
- Diplom

Tid
Varje dag pågår Hundvecka för barn mellan 10:00-13:00 lämning från 09:45 & hämtning senast 13:15. Vid sista tillfället då vi har uppvisning pågår kursen till kl 14:00.

Kurstillfällen

Pris
Egen hund 1 200 kr ink moms.
Med lånehund 1 400 kr ink moms.

Anmälan
Anmälan görs via vårt kontaktformulär som skall innehålla

- Namn barn
- Namn förälder
- Telefonnummer
- e-mailadress
- Ålder barn/barnen
- Vid egen hund Namn, Ras & Ålder
- Kurs och datum/vecka

Er plats garanteras efter att vi registrerat er betalning. Syskonrabatt från andra barnet 100 kr. (reservation vid fulltecknat kurstillfälle, då vi självklart betalar tillbaka pengarna eller hittar ett annat kurstillfälle). Ring gärna innan för att säkerställa plats.

Betalning
Betalning sker till bankkonto 6139-768 284 848. Full återbetalning vid förhinder 1 vecka innan kursstart. Annars full betalning och vi ser till att hitta ett annat datum för deltagandet. 


Till anmälan

Tack för ditt intresse!

Copyright © 2010-2016 CHIPPENS KENNEL™ , All Rights Reserved.